Virksomheder der samarbejder med klimatræ

SAMARBEJDSPARTNERE

Herunder finder du vores fantastiske samarbejdspartnere, der alle er med til at gøre en forskel i samarbejde med Klimatræ.

Samarbejde mellem Klimatræ og Colliers A/S:
Bæredygtighed i Ejendomsbranchen

I en verden, hvor klimaforandringerne truer vores planet, er det mere end nogensinde vigtigt for virksomheder at tage ansvar og gøre en aktiv indsats for at mindske deres miljømæssige fodspor. Et enestående eksempel på dette er samarbejdet med Colliers A/S, hvor Colliers har forpligtet sig til at plante 10 træer pr. medarbejder årligt.

HELSEBIXEN

Helsebixen råder over et bredt sortiment, der indeholder mere end 20.000 unikke produkter inden for kosttilskud, naturlægemidler, personlig pleje og fødevarer. Med et stort fokus på bæredygtighed ønsker Helsebixen at blive klimaneutrale, når de afsender ordrer. De pakker allerede i bæredygtige papemballager lavet af genbrugspap.

Helsebixen har indgået et samarbejde med Klimatræ for at gøre en forskel: Med et årligt bidrag på omkring 1.000 træer håber Helsebixen at hjælpe til genoplivningen af Danmarks skovarealer.

MOBILE INDUSTRIAL ROBOTS

MiR’s mobile robotter forbedrer arbejdsmiljøet i virksomheder verden over ved at tage det tunge slæb og flytte varer fra A til B. Vi ønsker som organisation at gøre en positiv forskel, der rækker ud over at skabe fordele hos vores kunder.
Derfor har vi i samarbejde med Klimatræ valgt at plante et træ for hver robot, vi sælger.

VISION WILLOW

Being climate-friendly is more than a buzzword for us. We actively seek ways to make a tangible impact. That’s why we’ve partnered with Klimatræ to embark on a tree planting mission, aiming to create more forests. We’re fond of the idea that trees can help foster a healthier climate and environment for future generations.

VisionWillow will be planting 150 trees every month in 2023.

DS SMITH

DS Smith støtter hvert år bæredygtige formål, som er med til at gøre en forskel til fordel for vores skønne klode. I år har medarbejderne hos DS Smith valgt at støtte Klimatræ med hele 1500 klimatræer. DS Smith har også valgt at skifte buketten til nye medarbejdere ud med et certifikat der bevidner om 10 nye Klimatræer.

PIXOJET

Hos Pixojet, som er én af landets førende online-forhandlere af printerpatroner og lasertonere, har vi et stort ønske om at blive en (endnu) grønnere og mere miljøbevidst virksomhed. 
Som et led i denne proces og for at imødekomme og efterleve vores bæredygtige vision, har vi derfor indgået et samarbejde med Klimatræ; foruden allerede eksisterende tiltag såsom at vi genbruger papkasser og fyld til forsendelser fra vores webshop, donerer vi nu også 1% af al omsætning af egenproducerede printerpatroner til plantning af nye træer.

PROCON A/S

ProCon is delivering electrical and technical solutions to the global renewable industry. We offer high-quality solutions to the offshore and onshore wind energy as well as the solar power industry.
ProCon is certified in UN Sustainability Goals and emphasizes reducing CO2 emissions. Therefore, planting more trees aligns with ProCon’s values and approach of doing business. We take our responsibilities seriously and collaborate with Klimatræ to support the noble cause of establishing additional natural spaces in Denmark.

SPIRAX SARCO

Vi hjælper vores kunder med at mindske deres CO2-udslip ved at se på muligheder for at optimere produktionsprocesserne og indføre energibesparende initiativer. ”OnePlanet: Engineering with purpose” er vores strategi for bæredygtighed og plan om at levere bæredygtige forandringer. Vi har igangsat flere initiativer for at bidrage til biodiversiteten. Blandt andet har vi plantet 1.500 m2 blomstereng på vores adresse i Birkerød. Og gennem vores samarbejde med Klimatræ, har vi købt 1.000 træer. Derudover køber vi hvert år træer gennem Klimatræ som kompensation for vores CO2 udledning ifm. forsendelse af varer til vores kunder i Danmark.

SPARVINDUER

Sparvinduer arbejder hver dag for at gøre deres produktion mere bæredygtig og miljøvenlig, for at vi sammen kan passe bedre på vores samfund. For at kunne producere vinduer og døre så miljøvenligt som muligt, bruger Sparvinduer kun FSC-certificeret fyrretræ fra bæredygtigt og ansvarligt skovbrug. Fyrretræ er et naturligt materiale med en meget lav CO2 udledning, hvilket også sikrer en lang levetid. 

TRONTVEIT

TRONTVEIT arbejder aktivt for at nedbringe vores CO2 aftryk. Dette gøres bla. Med at vi bruger genanvendelig plastik til vores HairCare produkter, øko ingredienser i vores shampooer m.m. At vi kan bidrage med at plante trær som optager CO2, er vi glade og stolte af og vi hjælper med at imødekomme FN Verdensmål nr. 15. som handler om at: 
Vi skal beskytte, genoprette og støtte bæredygtig brug af økosystemer på land, fremme bæredygtigt skovbrug, bekæmpe ørkendannelse samt standse jordforringelser og tab af biodiversitet.

TARUP CAMPINGCENTER

Tarup Campingcenter arbejder hele tiden på at blive en bedre og grønnere virksomhed. Derfor investerer vi i solceller, vi genbruger papkasser & fyld til forsendelser fra vores webshop. I samarbejde med Klimatræ, er vi begynde at plante træer, som et led i vores vision, om at blive mere bæredygtige. For hver gang der solgt en campingvogn, eller vores webshop omsætter for x antal kr. planter vi flere træer. Vi har et håb og tro, at i fællesskab kan vi flytte bjerge.

LISE VESTERGAARD

Vi er meget stolte og glade for at præsentere Lise Vestergaard, Klimakunstner som vores nye ambassadør.
Det betyder at Lise Vestergaard med sin kunst har forpligtet sig til ved hver eneste kunstsalg at bidrage til et eller flere plantet træer hos Klimatræ.dk. Lise Vestergaard er proaktiv og er en stor hjælpe for Klimatræ. Med hendes mange ideer og sit kreative hoved er hun med til at skubbe i den rigtige retning.

HAVE, JORD & BETON

​Hos Have, Jord og Beton har vi arbejdet med beton i hele 17 år, og vi sikrer dig dermed et resultat i den højeste kvalitet, uanset hvilken form for betonarbejde du skal have udført.
Vi tager et grønt ansvar
Udover at have hænderne i jorden hver dag, har vi også jorden tæt på hjertet. Derfor støtter vi Klimatræ og planter et træ pr. indsamlet 20 kroner.

CONVERSIO

Conversio er et digitalt marketing bureau. Dem er der en del af, og de fleste af dem lover dig guld og grønne skove. I Conversio lever vi, helt bogstavelig talt, op til det rygte. Vi har startet et guld og grønne skove-tiltag, hvor vi sender certifikater og et par guldkarameller til nye, potentielle kunder.
Derfor har vi indgået et samarbejde med Klimtræ og støttet med de første 420 træer, så vi kan holde, hvad vi lover! Vi regner bestemt med, at tiltaget kan ryste flere træer af sig i fremtiden, så vi sammen kan gøre en forskel.

DELL

Dell ansatte bidrog tilbage i maj måned med en samlet støtte på 675 træer. Dette bidrag var resultatet af en tombola der blev afholdt i deres Planet ERG (Employee Resource Group) i hele april måned i forbindelse med Earth Day.  Som navnet indikerer, så fokuserer gruppen specifikt på bæredygtige tiltag til gavn for planeten. Dell valgte at pengene skulle gå til Klimatræ for at imødekomme klimaudfordringerne. 

RR Hvidevarer

RR Hvidevarer Aps sælger hårde hvidevarer til byggebranchen, og vil sikre at der bliver endnu mere bæredygtighed ind i byggebranchen, derfor tilbyder vi hårde hvidevarer med forlænget garantiperioder op til 10 år, derudover går vi op i at affaldshåndtere al emballage fra de ny- u pakkede produkter, men som et nyt tiltag vil vi for hver bolig vi sælger hårde hvidevarer til også plante et træ for den bolig.

Vi går forrest i vores branche ved at se udover det ”normale” ved at forlænge levetiden på produkterne, men også forlænge levetiden på vores klode.

Vi har en målsætning om at plante 5000 træer inden 2025 – vi ved det er en ambitiøs målsætning, men det har vi og vores klode brug for.

Talentboost

Vi ønsker at fordre forandring og vækst. Vores mission er at skabe en fremtid, hvor arbejde og bæredygtighed går hånd i hånd.

Som rekrutteringsvirksomhed stræber efter at skabe meningsfulde karrierer for de talenter, vi headhunter. Vi er ligeledes drevet af vores dedikation til at dygtiggøre de virksomheder, vi samarbejder med. Men vores mission går også ud over det professionelle rum.

Samtidig med at skabe professionel vækst, er vi forpligtede til at beskytte og bevare vores klode. Vi forstår, at vores ansvar rækker ud over kontoret og ind i det bredere økosystem.

Således er vores mission tredelt; At skabe bæredygtige arbejdsliv for vores kandidater, forbedre vores kunders arbejdspladser samt bidrage positivt til klimaet. Fordi vi tror på en verden, hvor forretning og bæredygtighed sameksisterer.

VESTERGAARD KONSTRUKTION

Vestergaard Konstruktion er totalentreprenør inden for opførelse af rækkehuse i høj kvalitet. Vi tager vores samfundsansvar seriøst og vi vil gerne bidrage til en grønnere fremtid, bl.a. ved at støtte Klimatræs vigtige arbejde.
I 2022 forpligtede vi os til at købe klimatræer for hver bolig, vi opfører. I 2022 blev det til 500 træer i alt – og vi satser på endnu flere i 2023.
Derudover opfører vi bæredygtighedscertificerede boliger med DGNB gennem Rådet For Bæredygtigt Byggeri, samarbejder med humanitære organisationer og arbejder for at fremme FN’s Verdensmål

TRÆ I BYGGERIET

Foreningen Træ i Byggeriet blev stiftet i foråret 2019 og består af en række toneangivende virksomheder inden for byggesektoren, der alle har fokus på træ og er dedikerede til en øget anvendelse af træ i byggeriet.

Byggeriet er en af de største klimasyndere, og det skyldes blandt andet det negative klimaaftryk, som en lang række byggematerialer sætter. Træ er et nærliggende svar på udfordringen, og derfor bør træmaterialer spille en langt større rolle i byggeriet. Foreningens hovedformål er derfor ganske klart: At øge anvendelsen af træ i byggeriet, men også udbrede kendskabet til træets mange anvendelsesmuligheder og bæredygtige egenskaber.

I forbindelse med Træ i Byggeriets deltagelse på Building Green København 2023 har foreningen valgt at indgå et samarbejde med Klimatræ om at plante 1.000 træer og således være med til at reducere byggeriets massive klimaaftryk.

DIN VIRKSOMHED?

Der er altid plads til flere samarbejdsaftaler, har du en virksomhed eller ansat et sted hvor du tænker det kunne give mening at starte et samarbejde med Klimatræ? Vi sidder klar til at besvare spørgsmål og skræddersy dit samarbejde,

Sammen er vi grønnere.

Kontakt os

Har du spørgsmål? Eller ønsker du et samarbejde?

Benyt venligst formularen for at kontakte os direkte, vi vender tilbage hurtigst muligt og inden for 24 timer.