Samarbejdspartnere

Herunder finder du alle vores fantastiske samarbejdspartnere, der alle er med til at gøre en forskel i samarbejde med Klimatræ.

DS Smith planter 1500 klimatræer! - AF HJERTET TAK

DS Smith støtter hvert år bæredygtige formål, som er med til at gøre en forskel til fordel for vores skønne klode. I år har medarbejderne hos DS Smith valgt at støtte Klimatræ med hele 1500 klimatræer
– og det er vi er utroligt glade for. Af hjertet TAK.

Mobile Industrial Robots

MiR’s mobile robotter forbedrer arbejdsmiljøet i virksomheder verden over ved at tage det tunge slæb og flytte varer fra A til B. Vi ønsker som organisation at gøre en positiv forskel, der rækker ud over at skabe fordele hos vores kunder, blandt andet ved at støtte bæredygtige tiltag. Derfor har vi i samarbejde med Klimatræ valgt at plante et træ for hver robot, vi sælger.

Conversio - Digital Marketing

Conversio er et digitalt marketing bureau. Dem er der en del af, og de fleste af dem lover dig guld og grønne skove. I Conversio lever vi, helt bogstavelig talt, op til det rygte. Vi har startet et guld og grønne skove-tiltag, hvor vi sender certifikater og et par guldkarameller til nye, potentielle kunder.

Derfor har vi indgået et samarbejde med Klimtræ og støttet med de første 420 træer, så vi kan holde, hvad vi lover! Vi regner bestemt med, at tiltaget kan ryste flere træer af sig i fremtiden, så vi sammen kan gøre en forskel.

DELL planter 675 klimatræer! - AF HJERTET TAK

Dell ansatte bidrog tilbage i maj måned med en samlet støtte på 675 træer. Dette bidrag var resultatet af en tombola der blev afholdt i deres Planet ERG (Employee Resource Group) i hele april måned i forbindelse med Earth Day.

Som navnet indikerer, så fokuserer gruppen specifikt på bæredygtige tiltag til gavn for planeten.

– Mange tak for støtten!

SPARVINDUER planter 329 klimatræer! - AF HJERTET TAK

Sparvinduer arbejder hver dag for at gøre deres produktion mere bæredygtig og miljøvenlig, for at vi sammen kan passe bedre på vores samfund. For at kunne producere vinduer og døre så miljøvenligt som muligt, bruger Sparvinduer kun FSC-certificeret fyrretræ fra bæredygtigt og ansvarligt skovbrug. Fyrretræ er et naturligt materiale med en meget lav CO2 udledning sammenlignet med produktion af f.eks. plastik og stål. Fyrretræ sikrer dig samtidig en lang levetid ved korrekt vedligeholdelse.
– Tusind tak for støtten

Green Stone

Vi hos Green Stone sætter stort pris på vores klima og miljø i Danmark.

Vi vil meget gerne være med til at støtte op om de grønne liv i Danmark så hver gang du bestiller en bærbar eller PC-skærm, støtter vi med at plante et træ på vegne er jeres virksomhed.

Vi ser frem til at hjælpe it virksomheder ind i den grønne omstilling.

Hvert et træ tæller, mod en sundere og grønne Danmark.

Green Stone har plantet 100 træer

Tarup Campingcenter

Tarup Campingcenter arbejder hele tiden på at blive en bedre og grønnere virksomhed. Derfor investerer vi i solceller, vi genbruger papkasser & fyld til forsendelser fra vores webshop.

I samarbejde med Klimatræ, er vi begynde at plante træer, som et led i vores vision, om at blive mere bæredygtige.

For hver gang der solgt en campingvogn, eller vores webshop omsætter for x antal kr. planter vi flere træer.

Vi har et håb og tro, at i fællesskab kan vi flytte bjerge.


– Tusind tak for støtten

Lise Vestergaard - over 500 træer plantet

Vi er meget stolte og glade for at præsentere Lise Vestergaard, Klimakunstner som vores nye ambassadør.
Det betyder at Lise Vestergaard med sin kunst har forpligtet sig til ved hver eneste kunstsalg at bidrage til et eller flere plantet træer hos Klimatræ.dk

– Mange tak for støtten!

PlusPersonale

Pluspersonale har valgt at arbejde aktivt med bæredygtighed i overensstemmelse med FN’s 17 Verdensmål. Vi tror på, at plantning af træer er den mest effektive måde at arbejde mod en klimaneutral verden. Derfor har vi i januar 2022 plantet 312 træer i overensstemmelse med FN’s Verdensmål no. 15 som bl.a. handler om at stoppe skovrydning og genoprette ødelagte skove.

BESØG PLUSPERSONALE

HandyByg

Handybyg har valgt at være bæredygtige og være med til at biddrage til miljøet ved at plante et træ, for hver gang en kunde vælger Handybyg

At plante træer er noget, som skaber liv og som alle kan få gavn af. i takt med at vi udføre opgaver, vil vi plante træer i naturen.

BESØG HANDYBYG

RASK.one Jewelry Denmark

NYT & Bæredygtigt smykkekoncept.
Spar penge og reducér CO2
Smykker med god samvittighed.
For hvert solgt smykke plantes 1 træ

BESØG RASK ONE

Veggie Heroes

Veggie Heroes tager ikke længere betaling for postevand på deres restaurant, derimod går pengene til plantning af træer.

Det er vi yderst taknemlige for.

BESØG VEGGIE HEROES

Muligheder ved en samarbejdsaftale med Klimatræ

Hos Klimatræ er vi altid åbne over for samarbejdsaftaler der giver mening for begge parter. Vi har mange samarbejdsaftaler og ønsker altid at skræddersy en aftale så det er tilpasset således at værdien bliver optimeret for begge parter.

En individuel løsning

Hos Klimatræ er vi imødekommende over for et samarbejde, tøv derfor ikke med at tage kontakt til os, så vi sammen kan finde en løsning. Ingen aftale er for lille eller for stor, vi er sikre på at vi kan finde frem til en god løsning for begge parter.

Kontakt os

Har du spørgsmål? Eller ønsker du et samarbejde?

Benyt venligst formularen for at kontakte os direkte, vi vender tilbage hurtigst muligt og inden for 24 timer.

Kontakt os

kontakt@klimatræ.dk
CVR: 36094095

Åbningstider

Mandag - Fredag: 08-20

Lørdag: 10-20

Søndag: 10-15

DIBS - Payments made easy