Vi er passioneret om klimaet

Her kan du læse mere om Klimatræ. Hvordan det hele startede. Hvad er vores mål, hvordan foregår hele processen fra bestilling til plantning?

Vision

Hjælp klimaet – ét træ af gangen

Visionen bag klimatræ er at plante så mange træer som overhovedet muligt. Baggrunden for dette ligger der en masse research arbejde og med den grundtanke om at træplantning menes at være den bedste løsning for at komme klimaforandringerne i forkøbet. Om ikke andet er dette en løsning hvor vi alle kan være med til at hjælpe.

Hvad sker der efter jeg har “bestilt” et træ?

Vi planter – alle træerne i Danmark

Efter du har “bestilt” et eller flere træer, ryger dit træ i en “pulje” sammen med mange andre træer. Når denne “pulje” kommer op på et væsentligt antal, plantes alle træerne. Det er muligt at modtage en besked, når dit træ plantes. Herunder information om hvor træet er blevet plantet. – Vi planter alle træer i Danmark!

Plant et træ – gør en forskel

Ved at plante træer kan vi alle være med til at gøre en forskel

Udover at træer er en af de mest effektive måder at hjælpe klimaet på. Så er dette også en løsning vi alle kan være med til. For blot 20kr. kan DU gøre en forskel. Der bliver “bestilt” mange træer hver evigt eneste dag her på klimatræ.dk. Nogle “bestiller” 100 træer andre blot et enkelt, men alt sammen hjælper og er med til at gøre en forskel.

Vil du gøre en forskel i dag?

Du har muligheden for at plante et træ allerede i dag. Vi er yderst taknemlige for alle de “bestillinger” vi får. Du kan være med til at hjælpe klimaet i den rigtige retning. Gør en forskel – i dag.