EN EFFEKTIV LØSNING

VI ER
PASSIONERET
OM KLIMAET

Her kan du læse mere om Klimatræ. Hvordan det hele startede. Hvad er vores mål, hvordan foregår hele processen fra bestilling til plantning?

– vi håber på at kunne plante dine træer

Vision

Hjælp klimaet – ét træ af gangen

Visionen bag klimatræ er at plante så mange træer som overhovedet muligt. Baggrunden for dette ligger der en masse research arbejde og med den grundtanke om at træplantning menes at være den bedste løsning for at komme klimaforandringerne i forkøbet. Om ikke andet er dette en løsning hvor vi alle kan være med til at hjælpe.

Her blev der i foråret 2023 plantet Klimatræer. Området ligger tæt ved Skive lige op af Flyndersø.

Hvad sker der efter jeg har købt et træ?

Vi planter – alle træerne i Danmark

Efter du har “bestilt” et eller flere træer, ryger dit træ i en “pulje” sammen med mange andre træer. Når denne “pulje” kommer op på et væsentligt antal, plantes alle træerne. Det er muligt at modtage en besked, når dit træ plantes. Herunder information om hvor træet er blevet plantet.

Plant et træ

– gør en forskel

Ved at plante træer kan vi alle være med til at gøre en forskel

Udover at træer er en af de mest effektive måder at hjælpe klimaet på. Så er dette også en løsning vi alle kan være med til. For blot 20kr. kan DU gøre en forskel. Der bliver “bestilt” mange træer hver evigt eneste dag her på klimatræ.dk. Nogle “bestiller” 100 træer andre blot et enkelt, men alt sammen hjælper og er med til at gøre en forskel.

Her ses et klimatræ, der lige er sat i jorden – plantet september 2021.

Hvor bliver træerne plantet?

Træerne plantes i skovområder med rigt dyrliv

Alle træer bliver på nuværende tidspunkt plantet i den nordlige del af norddjurs. Træerne plantes på en privatejet grund, der ejes af landmænd og dermed ikke ejet af Klimatræ.

Hvordan sikrer vi os alle træer bliver plantet?

Vi laver løbende kontrol af træerne så vi sikrer os at alle træerne bliver plantet på korrektvis. Udover plantning sørger vi også for at træerne bliver passet og plejet de første par år, så vi er sikre på at træerne overlever.

Er det muligt at besøge klimatræerne?

Alle træer er plantet på privat grund

Det er selvfølelig muligt at komme ud og besøge lige netop dine træer. Vi afholder løbende arrangementer hvor det er muligt at komme ud og se når dine træer bliver sat i jorden. Hvis du er interesseret i ovenstående, så skriv til os på chatten eller direkte på mail.

Virksomhed eller større antal?

Er du en virksomhed eller ønsker du blot at plante et større antal træer, så er det muligt at få din helt egen skov (eller en del af en skov). Det er naturligvis muligt at komme ud og se din skov og tage video og billeder af den, sammen med kollegaer og samarbejdspartnere.

PLANT ET KLIMATRÆ

Træer anses som en af de mest effektive løsninger for at redde klimaet. Dette skyldes at træet optager en stor andel af den CO2, som truer vores klima med varmere temperaturer og et tykkere ozon-lag. Vi skal derfor plante træer for at redde klimaet.  

Det koster 20kr. pr træ du ønsker at plante.
Certifikat sendes inden for 5 minutter efter ordren er aflagt.

Effektiv optagelse

Hos Klimatræ, planter vi primært grantræer, dette gøres fordi at disse vokser hurtigst og dermed optager og binder co2 yderst effektivt. Træerne er mellem 2-4 år når de plantes i jorden.

VI HAR I FORÅRET 2023 PLANTET 10.000 KLIMATRÆER TÆT VED SKIVE. SE BILLEDER HERUNDER

DET GRØNNE VALG

GIV ET TRÆ I GAVE

Du kan nemt og enkelt give et eller flere træer i gave, du skriver blot navnet på vedkommende der skal modtage gaven i feltet “Yderligere information” ved “kassen” lige inden du betaler. Så sørger vi for der bliver sendt et certifikat direkte på mail, som så kan printes og gives som gave.

HERUNDER FINDER DU BILLEDER FRA DA VI PLANTEDE PÅ NORDDJURS