Vi er passioneret om klimaet

Her kan du læse mere om Klimatræ. Hvordan det hele startede. Hvad er vores mål, hvordan foregår hele processen fra bestilling til plantning?

Vision

Hjælp klimaet – ét træ af gangen

Visionen bag klimatræ er at plante så mange træer som overhovedet muligt. Baggrunden for dette ligger der en masse research arbejde og med den grundtanke om at træplantning menes at være den bedste løsning for at komme klimaforandringerne i forkøbet. Om ikke andet er dette en løsning hvor vi alle kan være med til at hjælpe.

Hvad sker der efter jeg har købt et træ?

Vi planter – alle træerne i Danmark

Efter du har “bestilt” et eller flere træer, ryger dit træ i en “pulje” sammen med mange andre træer. Når denne “pulje” kommer op på et væsentligt antal, plantes alle træerne. Det er muligt at modtage en besked, når dit træ plantes. Herunder information om hvor træet er blevet plantet. – Vi planter alle træer i Danmark!

Plant et træ

– gør en forskel

Ved at plante træer kan vi alle være med til at gøre en forskel

Udover at træer er en af de mest effektive måder at hjælpe klimaet på. Så er dette også en løsning vi alle kan være med til. For blot 20kr. kan DU gøre en forskel. Der bliver “bestilt” mange træer hver evigt eneste dag her på klimatræ.dk. Nogle “bestiller” 100 træer andre blot et enkelt, men alt sammen hjælper og er med til at gøre en forskel.

Her ses et klimatræ, der lige er sat i jorden – plantet september 2021.

Hvor bliver træerne plantet?

Træerne plantes i skovområder med rigt dyrliv

Alle træer bliver på nuværende tidspunkt plantet i den nordlige del af norddjurs. Træerne plantes på en privatejet grund, der ejes af landmænd og dermed ikke ejet af Klimatræ.

Hvordan sikrer vi os alle træer bliver plantet?

Vi laver løbende kontrol af træerne så vi sikrer os at alle træerne bliver plantet på korrektvis. Udover plantning sørger vi også for at træerne bliver passet og plejet de første par år, så vi er sikre på at træerne overlever.

Er det muligt at besøge de træer man har plantet?

Alle træer er plantet på privat grund

Det er desværre ikke muligt at besøge de klimatræ(er) du planter, dette er selvfølgelig ikke optimalt, men da vi hos Klimatræ planter træer for at gavne klimaet er det ikke vores prioritet at dem der støtter har mulighed for at “besøge” deres træ(er). For at det skal være muligt at tilse ens træer ville prisen pr. træ stige til omkring 30kr. og da vi ønsker at plante så mange træer som muligt, har vi taget beslutningen om denne løsning.

Virksomhed eller større antal?

Vi kan altid bøje “reglerne” så hvis du som virksomhed eller privatperson ønsker at plante et større antal træer kan det ved aftale være muligt at “besøge” disse træer.

I har netop plantet 5.000 klimatræer. Der findes derfor nu i alt 20.000 klimatræer i Danmark. Af hjertet TAK.

Vil du gøre en forskel i dag?

Du har muligheden for at plante et træ allerede i dag. Vi er yderst taknemlige for alle de “bestillinger” vi får. Du kan være med til at hjælpe klimaet i den rigtige retning. Gør en forskel – i dag.