Kontakt os

Har du spørgsmål? Eller ønsker du et samarbejde?

Benyt venligst formularen for at kontakte os direkte, vi vender tilbage hurtigst muligt og inden for 24 timer.

Chat

Kontakt os på chatten

Skriv til os på livechatten!

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål på vores livechat.

Åbningstider for livechat

Mandag – Fredag

07 – 21

Lørdag

08 – 20

Søndag

08 – 18

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvor planter i træerne?

Alle træer planter i Danmark, det er forskelligt hvor vi planter, vi ønsker som udgangspunkt at plante så mange forskellige steder som muligt. I 2023 har vi indtil videre planlagt at plante ved Estvadgaard i Skive.

Hvilke træarter planter i?

Hos Klimatræ går vi meget op i at alle de træer vi planter er klima-effektive, det vil sige at træerne skal kunne optage co2 effektivt og være modstandsdygtige over for vind og vejr. De primære træarter vi planter er: hybridlærk, rødgran, skovfyr og sitkagran.

Hvordan kan jeg være sikker på at i planter træerne?

Vi samarbejder blandt andet med Skovdyrkerne, som er Danmarks største medlemsejede virksomhed indenfor skov og landskab med over 80 ansatte fordelt på 5 foreninger med mere end 4.000 skovejere. Udover dette så kontrollere vi altid selv at alle træer bliver plantet. Vi inviterer også gerne både virksomheder og private med ud i skoven for at se alle træerne.

Hvordan kan I gøre det så billigt?

Vi har skåret alle fordyrende mellemled og omkostninger fra, Klimatræ står selv for at lave aftaler med planteskole, skovfogeder og alt der i mellem. Vi ønsker at gøre det så billigt og effektivt som overhovedet muligt, uden at gå på kompromis med produktet.