FÅ EN GRØNNERE PROFIL

EN
GRØNNERE
FREMTID

 Ønsker du at styrke din virksomheds grønne profil og samtidigt være med til at hjælpe den grønne omstilling i den rigtige retning? 

– så kan det være Klimatræ det rigtige sted for jer!

HVORDAN FUNGERER DET?

Kontakt og forventninger

Vi er altid klar på en “snak” om det er via e-mail, telefonisk eller en fysisk kop kaffe. Så er vi altid klar til at starte dialogen om et evt. samarbejde.

Målet med samarbejdsaftalen

Det er vigtigt for os at vi fra start af har et fælles mål så alle parter arbejder hen i mod det samme mål og hermed sikrer os at vi opnår de bedste resultater

En skræddersyet aftale

Som samarbejdspartner med Klimatræ har du mulighed for at benytte vores logo som led i din markedsføring så længe det er godkendt af os, er det kun fantasien der sætte grænser

Hjælp til udregning af co2

Vi kan hjælpe din virksomhed med at estimere jeres CO2-udslip og finde ud af, hvor mange træer der skal plantes for at kompensere for jeres udledning. Ved at samarbejde med os kan I få en klar og præcis oversigt over jeres klimaaftryk og samtidig bidrage til at plante flere træer og bekæmpe klimaforandringerne. Vi tilbyder en nem og overskuelig proces, hvor vi hjælper jer med at finde den bedste løsning for jeres virksomhed og samtidig gøre en forskel for klimaet. Kontakt os i dag og lad os hjælpe jer med at reducere jeres klimaaftryk og plante flere træer.

Hjælp til markedsføringen

Med mere end 10 års erfaring inden for branding og digital markedsføring, tilbyder vi ikke blot en mulighed for at plante et træ og få en grønnere profil. Vi tilbyder også en personlig kontaktperson, som brænder for digital markedsføring og kan hjælpe med at skabe en mere bæredygtig profil i jeres virksomhed, så jeres budskab når ud på bedste vis.

Kom ud og se din skov!

Det er vigtigt for os at have en tæt og transparent relation til alle vores kunder. Det er derfor altid muligt lave en aftale om at komme ud og se de træer man har plantet. Dette kan også benyttes som yderligere branding og endnu en mulighed for at komme ud med et grønnere budskab.

Hver gang vi planter træer så sørger vi altid for at tage en masse billeder og dronevideoer. Det er muligt at få adgang til disse kvit og frit, såfremt du ønsker at plante en anseelig mængder Klimatræer. Kontakt os for at høre mere om dette.

UDVALGTE SAMARBEJDSPARTNERE

DSSmith

HVORFOR ER KLIMATRÆ EN GOD SAMARBEJDSPARTNER?

Reduktion af drivhusgasser

Plantning af træer kan bidrage til at bekæmpe klimaforandringerne ved at reducere mængden af drivhusgasser i atmosfæren. Træer optager kuldioxid og frigiver ilt gennem fotosyntese, hvilket gør dem til en vigtig ressource i vores kamp mod klimaforandringerne. 

Forbedret vandkvalitet

Træer kan have en positiv effekt på vandkvaliteten. Træer er med til at reducere vandforurening og erosion, da de hjælper med at holde jorden på plads og filtrere vandet, før det når vores søer, åer og vandløb. Derudover kan træerne hjælpe med at bevare vandressourcerne.

Flere danske skove

De danske Klimatræer, er med til at skabe flere skove og mere natur i Danmark. Disse skove kan give mennesker mulighed for at opleve og nyde naturen på nært hold. Historisk har der været meget skov i Danmark, lad os sammen sørge for der kommer det igen.

Vi planter i Danmark

Ved at plante træer i Danmark, er vi med til at reducere behovet for at importere træ fra udlandet og dermed reducere det klimaaftryk, der er forbundet med transport og produktion af træ. Når vi planter træer i Danmark sikrer vi også danske arbejdspladser

Lagring af CO2

CO2 bliver lagret i træerne, da træer fungerer som en naturlig “kulstofopsamler”. Gennem fotosyntesen tager træer kuldioxid fra luften og omdanner det til organisk materiale, som bliver gemt i træet. På denne måde er træer en vigtig del af den naturlige kulstofcyklus.

Det er nemt at gøre en forskel

Plantning af træer er en relativt enkel måde at reducere CO2 i atmosfæren og bidrage til en sundere planet. Plantning af træer kan være en billig og enkel måde at bekæmpe klimaforandringer på.
Gør en forskel – plant et træ i dag.

PLANT ET KLIMATRÆ NÅR:

I MODTAGER EN ORDRE

XX OM MÅNEDEN

I FÅR EN NY KUNDE

IFT. JERES CO2-AFTRYK

I OMSÆTTER FOR XX

KLIMAKOMPENSATION

PRISER

Engangsbeløb

Hvilke træarter planter vi?

Lær mere om de træarter vi planter

I denne artikel beskriver vi de træarter vi planter i Klimatræ. Fælles for dem alle er at de er yderst effektive i kampen om en grønnere fremtid.

Hvor planter vi?

læs om hvor vi planter i danmark

Du kan læse mere om hvor vi planter Klimatræer og hvilket træarter og overvejelser vi gør os inden vi planter.

Kan du gøre en forskel?

er det muligt som privatperson?

Hvad end det er er energiforbruget, transport eller kostvaner, så kan du i denne artikel blive klogere på hvad du kan gøre.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvor planter i træerne?

Alle træer planter i Danmark, det er forskelligt hvor vi planter, vi ønsker som udgangspunkt at plante så mange forskellige steder som muligt. I 2023 har vi indtil videre planlagt at plante ved Estvadgaard i Skive.

Hvilke træarter planter i?

Hos Klimatræ går vi meget op i at alle de træer vi planter er klima-effektive, det vil sige at træerne skal kunne optage co2 effektivt og være modstandsdygtige over for vind og vejr. De primære træarter vi planter er: hybridlærk, rødgran, skovfyr og sitkagran.

Hvordan kan jeg være sikker på at i planter træerne?

Vi samarbejder blandt andet med Skovdyrkerne, som er Danmarks største medlemsejede virksomhed indenfor skov og landskab med over 80 ansatte fordelt på 5 foreninger med mere end 4.000 skovejere. Udover dette så kontrollere vi altid selv at alle træer bliver plantet. Vi inviterer også gerne både virksomheder og private med ud i skoven for at se alle træerne.

Hvordan kan I gøre det så billigt?

Vi har skåret alle fordyrende mellemled og omkostninger fra, Klimatræ står selv for at lave aftaler med planteskole, skovfogeder og alt der i mellem. Vi ønsker at gøre det så billigt og effektivt som overhovedet muligt, uden at gå på kompromis med produktet.

Kontakt os

Har du spørgsmål? Eller ønsker du et samarbejde?

Benyt venligst formularen for at kontakte os direkte, vi vender tilbage hurtigst muligt og inden for 24 timer.