VELKOMMEN TIL VORES ARTIKLER

VORES
GRØNNE
UNIVERS

På denne side finder du en oversigt over alle vores artikler. Disse artikler har for det meste fokus på klima og en grønnere fremtid. Hvis du har ideer til hvad vi skal skrive om næste gang, er du altid velkommen til at kontakte os.

VORES GRØNNE UNIVERS

Hvilke træer planter vi?

Læs om de træarter vi planter i Klimatræ. Fælles for dem alle er at de er yderst effektive i kampen om en grønnere fremtid.

Hvor planter vi?

Du kan læse mere om hvor vi planter Klimatræer og hvilket træarter og overvejelser vi gør os inden vi planter.

Kan du gøre en forskel?

Hvad end det er er energiforbruget, transport eller kostvaner, så kan du i denne artikel blive klogere på hvad du kan gøre.

Ønsker du selv at plante et træ?

Har du nogensinde overvejet at plante et træ i din have? træplantning bidrager til at gøre din have mere bæredygtig og miljøvenlig.

En guide til klimaet

Har du mistet overblikket? Vi har i denne artikel samlet nogle af de mest væsentlige pointer i global opvarmning og dens påvirkning.

Hvordan optager træer co2?

Har du nogensinde undret dig over hvordan træer de rent faktisk optager co2? Hvad er co2 og hvordan kan det blive “optaget”?

Folkeskov: En oversigt over Danmarks skovbevarelse

I denne artikel vil vi diskutere, hvad Folkeskov er, dens historie, og dens betydning for Danmark.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvor planter i træerne?

Alle træer planter i Danmark, det er forskelligt hvor vi planter, vi ønsker som udgangspunkt at plante så mange forskellige steder som muligt. I 2023 har vi indtil videre planlagt at plante ved Estvadgaard i Skive.

Hvilke træarter planter i?

Hos Klimatræ går vi meget op i at alle de træer vi planter er klima-effektive, det vil sige at træerne skal kunne optage co2 effektivt og være modstandsdygtige over for vind og vejr. De primære træarter vi planter er: hybridlærk, rødgran, skovfyr og sitkagran.

Hvordan kan jeg være sikker på at i planter træerne?

Vi samarbejder blandt andet med Skovdyrkerne, som er Danmarks største medlemsejede virksomhed indenfor skov og landskab med over 80 ansatte fordelt på 5 foreninger med mere end 4.000 skovejere. Udover dette så kontrollere vi altid selv at alle træer bliver plantet. Vi inviterer også gerne både virksomheder og private med ud i skoven for at se alle træerne.

Hvordan kan I gøre det så billigt?

Vi har skåret alle fordyrende mellemled og omkostninger fra, Klimatræ står selv for at lave aftaler med planteskole, skovfogeder og alt der i mellem. Vi ønsker at gøre det så billigt og effektivt som overhovedet muligt, uden at gå på kompromis med produktet.

Kontakt os

Har du spørgsmål? Eller ønsker du et samarbejde?

Benyt venligst formularen for at kontakte os direkte, vi vender tilbage hurtigst muligt og inden for 24 timer.