VELKOMMEN TIL VORES ARTIKLER

VORES
GRØNNE
UNIVERS

På denne side finder du en oversigt over alle vores artikler. Disse artikler har for det meste fokus på klima og en grønnere fremtid. Hvis du har ideer til hvad vi skal skrive om næste gang, er du altid velkommen til at kontakte os.

VORES GRØNNE UNIVERS

Hvilke træer planter vi?

Læs om de træarter vi planter i Klimatræ. Fælles for dem alle er at de er yderst effektive i kampen om en grønnere fremtid.

Hvor planter vi?

Du kan læse mere om hvor vi planter Klimatræer og hvilket træarter og overvejelser vi gør os inden vi planter.

Kan du gøre en forskel?

Hvad end det er er energiforbruget, transport eller kostvaner, så kan du i denne artikel blive klogere på hvad du kan gøre.

Ønsker du selv at plante et træ?

Har du nogensinde overvejet at plante et træ i din have? træplantning bidrager til at gøre din have mere bæredygtig og miljøvenlig.

En guide til klimaet

Har du mistet overblikket? Vi har i denne artikel samlet nogle af de mest væsentlige pointer i global opvarmning og dens påvirkning.

Hvordan optager træer co2?

Har du nogensinde undret dig over hvordan træer de rent faktisk optager co2? Hvad er co2 og hvordan kan det blive “optaget”?

Folkeskov: En oversigt over Danmarks skovbevarelse

I denne artikel vil vi diskutere, hvad Folkeskov er, dens historie, og dens betydning for Danmark.

BLOGINDLÆG

Klimaforandringerne: Det store overblik

Klimaforandringerne: Det store overblik

Primære Årsager til Klimaforandringer Klimaforandringerne er et komplekst globalt fænomen, hvis primære drivkraft er menneskelige aktiviteter, der fører til en stigning i drivhusgasser i atmosfæren. Disse aktiviteter omfatter i vid udstrækning forbrænding af fossile...

læs mere
Træer: Afgørende for fremtiden

Træer: Afgørende for fremtiden

Introduktion Hvorfor Plante Træer? Trin-for-Trin Guide til at Plante et Træ Vælg det Rigtige Træ til Dit Område Pleje og Vedligeholdelse af Træer Træplantning som en Del af Samfundsudvikling Fremtidige Perspektiver og Afslutning FAQ Introduktion I en verden, der står...

læs mere
Sådan Planter Du et Træ: Trin-for-trin Vejledning

Sådan Planter Du et Træ: Trin-for-trin Vejledning

Træplantning er en givende og miljøvenlig aktivitet, som enhver kan deltage i. Det er en proces, der kræver omhu og forståelse for naturens krav. Denne guide vil lede dig gennem de nødvendige trin til at plante et træ succesfuldt og sikre, at det trives i mange år...

læs mere
Plant et Træ: En Guide til Grønnere Fremtid

Plant et Træ: En Guide til Grønnere Fremtid

Introduktion til Træplantning Træer er livets rygrad på vores planet. Når vi siger "plant et træ", gør vi mere end bare at sætte en spade i jorden – vi tager et skridt mod en mere bæredygtig fremtid. Træplantning handler om at skabe en bedre verden, én træ ad gangen....

læs mere

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvor planter i træerne?

Alle træer planter i Danmark, det er forskelligt hvor vi planter, vi ønsker som udgangspunkt at plante så mange forskellige steder som muligt. I 2024 kommer vi til at plante over det meste af landet.

Hvilke træarter planter i?

Hos Klimatræ går vi meget op i at alle de træer vi planter er klima-effektive, det vil sige at træerne skal kunne optage co2 effektivt og være modstandsdygtige over for vind og vejr. For at sikre et sundt skovklima, planter vi mere end 20 forskellige arter du kan se alle arterne her.

Planter i selv træerne?

Hos Klimatræ benytter vi vores tætte og faste samarbejdspartner “Proviido” til at plante alle vores kunders træer. Proviido er en virksomhed bestående af professionelle skovfogeder og Skov- og Landskabsingeniører, med mere end 40 års samlet erfaring.
Læs mere om samarbejdet med Proviido her.

Hvordan kan jeg være sikker på at i planter træerne?

Vi kontrollere vi altid at alle træer bliver plantet. Ligesom vi også altid inviterer både virksomheder og private med ud i skoven for at se alle træerne. Vi planter næsten hele året, her er det også muligt at komme med ud og se når træerne kommer i jorden. Vi har et yderst tæt samarbejde med Proviido som står for plantningen af alle træerne.

Hvordan kan I gøre det så billigt?

Vi har skåret alle fordyrende mellemled og omkostninger fra, Klimatræ står selv for at lave aftaler med planteskole, skovfogeder og alt der i mellem. Vi ønsker at gøre det så billigt og effektivt som overhovedet muligt, uden at gå på kompromis med produktet.

Kontakt os

Har du spørgsmål? Eller ønsker du et samarbejde?

Benyt venligst formularen for at kontakte os direkte, vi vender tilbage hurtigst muligt og inden for 24 timer.