Samarbejdspartnere

Herunder finder du alle vores fantastiske samarbejdspartnere, der alle er med til at gøre en forskel i samarbejde med Klimatræ.

DS Smith planter 1500 klimatræer! - AF HJERTET TAK

DS Smith støtter hvert år bæredygtige formål, som er med til at gøre en forskel til fordel for vores skønne klode. I år har medarbejderne hos DS Smith valgt at støtte Klimatræ med hele 1500 klimatræer
– og det er vi er utroligt glade for. Af hjertet TAK.

Netbyggemarked.dk

Netbyggemarked udvælger nogle produkter eller et fast beløb, og hver gang en kunde køber et bestemt produkt, eller køber for mere end et fast beløb, så køber Netbyggemarked et træ gennem Klimatræ.

Det er vi yderst taknemlige for

BESØG NETBYGGEMARKED

HandyByg

Handybyg har valgt at være bæredygtige og være med til at biddrage til miljøet ved at plante et træ, for hver gang en kunde vælger Handybyg

At plante træer er noget, som skaber liv og som alle kan få gavn af. i takt med at vi udføre opgaver, vil vi plante træer i naturen.

Nettraelasten.dk

Nettraelasten udvælger nogle produkter eller et fast beløb, og hver gang en kunde køber et bestemt produkt, eller køber for mere end et fast beløb, så køber Nettraelasten et træ gennem Klimatræ.

Det er vi yderst taknemlige for.

 

 

 

 

 

BESØG NETTRAELASTEN

RASK.one Jewelry Denmark

NYT & Bæredygtigt smykkekoncept.
Spar penge og reducér CO2
Smykker med god samvittighed.
For hvert solgt smykke plantes 1 træ

 

BESØG RASK ONE

Veggie Heroes

Veggie Heroes tager ikke længere betaling for postevand på deres restaurant, derimod går pengene til plantning af træer.

Det er vi yderst taknemlige for.

BESØG VEGGIE HEROES

Muligheder ved en samarbejdsaftale med Klimatræ

Hos Klimatræ er vi altid åbne over for samarbejdsaftaler der giver mening for begge parter. Vi har mange samarbejdsaftaler og ønsker altid at skræddersy en aftale så det er tilpasset således at værdien bliver optimeret for begge parter.

En individuel løsning

Hos Klimatræ er vi imødekommende over for et samarbejde, tøv derfor ikke med at tage kontakt til os, så vi sammen kan finde en løsning. Ingen aftale er for lille eller for stor, vi er sikre på at vi kan finde frem til en god løsning for begge parter.

Kontakt os

Har du spørgsmål? Eller ønsker du et samarbejde?

Benyt venligst formularen for at kontakte os direkte, vi vender tilbage hurtigst muligt og inden for 24 timer.

Kontakt os

kontakt@klimatræ.dk
CVR: 36094095

Åbningstider

Mandag - Fredag: 08-20

Lørdag: 10-20

Søndag: 10-15

DIBS - Payments made easy