Plant et træ for 20kr.
Alle træer plantes i Danmark
Modtag et personligt certifikat

Gør en forskel

Vi planter træer i danmark
PLANT ET TRÆLæs mere

21 træer - mere skal der ikke til!

En gennemsnitsdansker, skal kun plante 21 træer om måneden for at være 100% co2-neutral. dét at plante træer er med andre ord en virkelig god måde at kompensere for udledningen af CO2.

Husk at hvert eneste træ tæller – også i det helt store regnskab.

Klimatræ – engangsbeløb

Træer anses som en af de mest effektive løsninger for at redde klimaet. Dette skyldes at træet optager en stor andel af den CO2, som truer vores klima med varmere temperaturer og et tykkere ozon-lag. Vi skal derfor plante træer for at redde klimaet.  

Det koster 20kr. pr træ du ønsker at plante.
Certifikat sendes inden for 5 minutter efter ordren er aflagt.

Effektiv optagelse 

Hos Klimatræ, planter vi primært grantræer, dette gøres fordi at disse vokser hurtigst og dermed optager og binder co2 yderst effektivt. Træerne er mellem 2-4 år når de plantes i jorden.

INGEN BINDING
– kan opsiges til hver en tid

Klimatræ – hver måned

Vi planter alle træer i Danmark og sørger altid at plante steder tæt på rigt dyreliv og optimale forhold for at træerne kan vokse sig store og dermed optage så meget co2 som muligt. Vi planter lige nu på Nord Djurs hvor der er rigt dyreliv der også for gavn af de mange nye træer.

Det koster 20kr. pr træ du ønsker at plante månedligt

Danske træer

Alle træerne der plantes er danske træer, i modsætning til mange andre træer der importeres fra udlandet. Dette er med til at skabe en mere bæredygtig løsning.

5.000 klimatræer er netop plantet - af hjertet tak!

Takket være den utrolige opbakning har vi netop plantet yderligere 5.000 klimatræer på Norddjurs.

Se billeder herPlant et træ

Hvorfor træer?

Der er to måder, hvorpå vi kan hjælpe klimaet. Vi kan enten udlede mindre CO2, eller vi kan fjerne den. Træerne kan ved hjælp af fotosyntese fjerne CO2 fra atmosfæren. Dette sker ved, at træet optager CO2 fra luften, og omdanner det til glukose (sukker) samt ilt. Træer er derfor vores mulighed for at redde klimaet.

hvad får du for 20 kr?

For hver 20kr. du giver, bliver der plantet et træ. Det er enkelt og ekstremt effektivt. Ét enkelt udvokset træ kan gennem sin levetid optage flere tons CO2. De træer vi planter optager dog mindre, men på kortere tid. En dansker udleder i gennemsnit cirka 17 tons CO2 om året. Det er derfor muligt, med meget få midler, at gøre en forskel. 

Naturen er løsningen

Vores bedste våben mod den globale opvarmning er at plante træer. Ved at anlægge ny skov, kan vi med hjælp fra naturens eget økosystem beskytte klodens fremtid.

Hvorfor plante et træ?

Der er mange gode grunde til at plante et træ. Læs med her.

Klima

Træer anses som en af de mest effektive løsninger for at redde klimaet. Dette skyldes at træet optager en stor andel af den CO2, som truer vores klima med varmere temperaturer og et tykkere ozon-lag. Vi skal derfor plante træer for at rede klimaet.  

Vidste du?
Alle træerne plantes i Danmark, dette kan kun lade sig gøre, grundet frivillige sjæle.

Luften

Træer er som en støvsuger på vores planet. Gennem træets blade og bark suges skadelige stoffer op gennem træet, og frigiver rent ilt. Det er ikke kun CO2 træet optager, de kan optage en række skadelige stoffer.

Vidste du?
Vi er altid online på chatten – klar til at besvare spørgsmål.

Sundhed

At træer skaber ren ilt, øger menneskers sundhed. Men udover den biologiske virkning, som træer har på menneskeheden, så er det også bevist, at det er direkte afstressende og helbredende at gå lange turer i skoven.

Vidste du?
Du modtager et personligt certifikat for de træer du planter via Klimatræ

Vandet

Træer har en central rolle i forbindelse med opsamling af regnvand, og er i mange lande med til at mindske risikoen for naturkatastrofer, herunder oversvømmelser. Træer kan altså også være til at regulere, de store klimaforandringer, som kloden er under.

Vidste du?
Et træ optager CO2 i hele dets levetid.

Arbejdspladser

Træ er det mest CO2-venlige materiale vi kan benytte til fx produktion af møbler og lign. Ved at anvende træer som produktionsmateriale, kan vi hermed skabe en masse klimavenlige arbejdspladser

Vidste du?
Du kan allerede gøre en forskel i dag – plant et træ.

Hvor planter vi?

Lige nu plantes alle træer i Danmark. Ved at plante alle træer i Danmark sikrer vi os at træerne overlever og i sidste ende danner nye skove, vi alle kan have glæde af. Dette kan kun lade sig gøre grundet de mange frivillige sjæle der er tilknyttet Klimatræ.

Ét træ af gangen

Det kan virke ligegyldigt at plante ét enkelt træ. Men hvis vi står sammen, er dette vores bedste mulighed for at hjælpe i den rigtige retning, i kampen om at redde klimaet.

En gennemsnits dansker udleder cirka 17 tons CO2 i gennemsnit om året. Dette tal kan være svært at sætte i perspektiv, men hvis man omregner det til træer så svarer det cirka til fire fuldt udvokset bøgetræer . Det tager selvfølgelig lang tid før træerne har vokset sig til denne størrelse, men dette er godt billedet på hvor effektiv træplantning er til bekæmpelse at den store CO2-udledning. De træer vi planter hos Klimatræ er nåletræer og dermed vokser det sig ikke lige så store som fx bøgetræer, men de vokser tilgengæld langt hurtigere og er derfor mere effektive ift. at optage co2.

En gave der giver mening

Du kan nemt og enkelt give et eller flere træer i gave, du skriver blot navnet på vedkommende der skal have gaven i feltet “Yderligere information” ved “kassen” lige inden du betaler. Så sørger vi for der bliver sendt et certifikat direkte på mail, som så kan printes og gives som gave.

Dette er en gave der virkelig giver mening.

Kontakt os

Benyt venligst formularen for at kontakte os direkte, vi vender tilbage hurtigst muligt og inden for 24 timer.

Kontakt os

kontakt@klimatræ.dk
Telefon: 26 54 33 48
CVR: 43666320

Åbningstider

Mandag – Fredag: 08-20

Lørdag: 10-20

Søndag: 10-15

DIBS - Payments made easy