Yoga Classes

Nunc consequat justo eget enim finibus porta. Suspendisse orci nunc. Nunc consequat justo eget enim finibus porta.

Our Classes

March 2018 Class Schedule

Klima

Træer anses som en af de mest effektive løsninger for at redde klimaet. Dette skyldes at træet optager en stor andel af den CO2, som truer vores klima med varmere temperaturer og et tykkere ozon-lag. Vi skal derfor plante træer for at rede klimaet.  

Mondays 6pm-7pm
With Jason Moran

Luften

Træer er som en støvsuger på vores planet. Gennem træets blade og bark suges skadelige stoffer op gennem træet, og frigiver rent ilt. Det er ikke kun CO2 træet optager, de kan optage en række skadelige stoffer.

Tuesdays 6pm-7pm
With Jason Moran

Biodiversiteten

Ét enkelt træ, kan være hjemsted for hundrede vis af insekter, svampe, pattedyr og lign. Træer er herved med til at skabe et godt dyre- og plantemiljø, hvilket er vigtigt for både klima, natur og menneskeheden.

Wednesdays 6pm-7pm
With Jason Moran

Sundhed

At træer skaber ren ilt, øger menneskers sundhed. Men udover den biologiske virkning, som træer har på menneskeheden, så er det også bevist, at det er direkte afstressende og helbredende at gå lange turer i skoven.

Thursdays 6pm-7pm
With Jason Moran

Vandet

Træer har en central rolle i forbindelse med opsamling af regnvand, og er i mange lande med til at mindske risikoen for naturkatastrofer, herunder oversvømmelser. Træer kan altså også være til at regulere, de store klimaforandringer, som kloden er under.

Fridays 6pm-7pm
With Jason Moran

Arbejdspladser

Træ er det mest CO2-venlige materiale vi kan benytte til fx produktion af møbler og lign. Ved at anvende træer som produktionsmateriale, kan vi hermed skabe en masse klimavenlige arbejdspladser.

Fridays 6pm-7pm
With Jason Moran

Love YogA?

Become a Member and Get Discounts & Priority Registration for Any Class

Perspiciatis unde omnis iste natus sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae. Ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia