CO2-beregner

Ved du hvor meget co2 du udleder?

CO2 eller kuldioxid er en farveløs, lugtfri gas, der er afgørende for livet på Jorden. Det spiller en vigtig rolle i fotosyntese – den proces, hvor planter omdanner solenergi til kemisk energi ved at optage CO2 fra luften og frigive ilt. Træer, der er store og langsomt voksende planter, er i stand til at optage store mængder CO2, hvilket gør dem til en vigtig faktor i kampen mod klimaændringerne.

Alle træer plantes i Danmark

Vi planter alle vores Klimatræer i Danmark, det skaber mere dansk natur og giver Klimatræ 100% kontrol.

Personligt certifikat

Du modtager et personligt certifikat, når du planter gennem Klimatræ, certifikatet kan også gives som gave.

CO2-udregner

CO2-udregner

GIV ET TRÆ I GAVE

Du kan nemt og enkelt give et eller flere træer i gave, du skriver blot navnet på vedkommende der skal modtage gaven i feltet “Yderligere information” ved “kassen” lige inden du betaler. Så sørger vi for der bliver sendt et certifikat direkte på mail, som så kan printes og gives som gave.

PLANT ET KLIMATRÆ

Træer anses som en af de mest effektive løsninger for at redde klimaet. Dette skyldes at træet optager en stor andel af den CO2, som truer vores klima med varmere temperaturer og et tykkere ozon-lag. Vi skal derfor plante træer for at redde klimaet.  

Det koster 20kr. pr træ du ønsker at plante.
Certifikat sendes inden for 5 minutter efter ordren er aflagt.

Effektiv optagelse

Hos Klimatræ, planter vi primært grantræer, dette gøres fordi at disse vokser hurtigst og dermed optager og binder co2 yderst effektivt. Træerne er mellem 2-4 år når de plantes i jorden.